As long i see you smile, i"ll be happy. Even if your smile isn't for me.

-


Helg om 1 dag (y)

Slutade skolan kvart i 1 jag malin och emelie drog hem t Emelie va där ett tag drog till skateparekn vid 2 sen åkte jag hem vid halv 4 käka kolla på bb och sen drog till handbollen, sen hem och käka donkeeeeeen! Men imorgon ska jag vara med kompisar, vi ska till grönan sen ha skit kul på kvällen uppdaterar mer imorogn, gulla ni är som kommenterar nu! puss på er mina fina!

Baby you light up my world like nobody else!

bästa engelskan!
Men drog t nacka med vendela efter skolan , myyysss, vi fika, köpte en tröja och en bh, orkar inte visa! ni är helt ärligt SÄMST på att kommentera, palla blogga om jag inte får kommentarer, har fan ingen lust då, fett tråkiga!



Untz Untz Untz! Helg om fucking 3 dar, wihoooo, sen är det sommarlov, på fredag då jävlar, FETT KUL JAG SKA HAAAA! glömma allt och ba kaos, FKB!


Loreen - Euophoria

Märkte ni att hon sjunger helt olikt än vad hon gjorde i själva svenska melodifestivalen, blev hon typ hotad eller vafan det var ? ..

VS

Mina föräldrar anklagade mig föratt vara en lögnare, jag tittade dom i ögonen och sa "tandfen,jultomten och påskharen" och gick därifrån like a boss

Helt ärligt, jag skiter i er som är så jävla dryga just nu, asso de e fan sjukt hur dryga personer det finns, måste säga ett fucking stort tack till Moa Emilsson & Emelie flood som är så sjukt fina och förstår mig som mest! önska jag var lika bra som är, ni är hur underbara som helts, så jävla glad att jag har er! ni är bäst! Och jag saknar er angela och vendela så jävla mycket, vi har typ sprittlas, får panik, får inte hända för ni e mitt allt, när jag har slutat umgås med er ett tag mår jag piss, helt seriöst, de e då allt blir knas, även fast vi träffas i skolan och så, det känns inte likadant som förut, för då var allt så bra!

Säger bara, om man e dryg mot mig nu kommer jag fan sänka den personen, nej men då är det dens problem och kommer inte förlåta den, för orkar inte med dryga personer , det värsta som finns, ni kan gå och ta er! och några vet vilka de e , Angela inte du fast jag säger att du e dryg, men vi snackar sen om de!
Peace


Låten! ♥


I keep in telling myself and everyone elsa that I'm over you, bet everytime my phone vibrate my hearts melts and I wish it was a text from you




Some pic's from the weekend


Fredags outfit - långklänning från tomme hilfiger och kofta från hollister! fattaa att jag våga ha långklänning i skolan, alla kommentera men palla bry sig, helt ärligt!





'
världens underbaraste!

Saknar min Myyysssiis!

åh han var ju min mysbästiiiisss, och ni ba tog han, fuck you everybody! ett långfinger tilll eeer mina älsklingar :*

yes iknow, bloggade inte igår, hade inge lust! Men va ändå bara hemma och sola och åkte iväg och kolla på en tomt i mörtnäs och handla lite, det var de ändå, oh idag efter skolan drog jag och träffa elin och gick till skatepareken och träffa alla där, sen drog jag, felix, elin, otto och wilhelm till donken och va där, sen drog vi hem! Men ska sova nu till bigbrother, skit trött!

STOLT SVENSK!

GRATTIS LOREEN!
asso helt ärligt det är bara att kolla på facebook så är alla nyheter där asso!
Men orkar inte berätta mina två, tre dagar, så gör det kortfattat och bilder kommer i ett annat inlägg, i torsdags drog jag hem från skolan ju, gick t skolan på fredag, åkte till stan och mötte upp syrran och en åkte vi in till eva attling butiken och mötte mamma där och skulle byta ett halsband men behhöll det istället, så köpte jag lite andra saker inne i stan, sen åkte jag till värmdö och mötte, elin, Malin, angela, emelie f, wilhelm och så va vi i skateparken ett tag en drog vi till donken och chilla där och då kom felix k och felix b och så åkte vi till centrum och så kom moa och så va vi där och sen drog felix hem och då drog jag, moa, elin, malin och angela och emelie f hem till moa och hade skit kul där, vi va ute till 5 på morgonen typ, As rolig kväll! åh vi träffade otto och david vid halv 3 typ och va med dem och så nattbada vi och så.. och idag har jag varit på grönan med Emelie, är skit trött!

You are the type of guy I would make a sandwich for.



Svar på frågestunden!


Svar Elin, Vendela & angela. Omtänksam, snygg, skit snäll, måste ha humor, solbrun, brunt hår, fina blå/gröna ögon, Stil på kläder, gör så jag känner mig som den enda tjejen i världens, tar första steget, alla dem där gulliga sakerna som tjejer vet hur killar ska vara. Hur du bortskämd? vaaa? haha Nej det är verkligen inte så, jag bryr mig om alla väldigt mycket, asso jag och några har precis gjort så en kompis inte gjort ett väldigt dumt beslut och vi fixa det tillsammans 3 personer att den personen inte gjorde de, så säg inte att jag bara bryr mig om mig själv, det gör jag verkligen inte.


Svar jag tycker att du är så jävla snäll & underbar, men känner dig inte så jätte bra.
Jag mår väl helt okej, ont i halsen, bränd, lite ledsen bara.
Elin, vendela & Angela, sen har jag väldigt många nära vänner.
Felix k tror jag.
Puder, mascara, ibland ögonskugga och läppglans och ibland roge.
3 år tror jag?
Kram på dej Elinore! ♥


Svar Jag väger runt 50-60 kilo, vet inte riktigt.
Jag är 168,5 cm.
Jag tränar två gånger i veckan och gör 100 situps varje kväll.
Jag har el tandborste men den där lilla ringen runt tandborsten youknow? är rosa.

Svar Ja. Felix B.
Matte och engelska.
Nej, jag har hög röst, det är bara det, men alla tror det-.-
vet inte riktigt kommer inte ihåg men 290 någonting..
Ja.
En bror och syster.
Jag 3 katter.
NEj verkligen inte, haha!
har inte fått betyg än, går bara i 7an, men min mentor säger att jag ligger vid B-A.
dem populära jaaoooo! köötttt!
SO.
Kan tyvärr inte välja en, får bli 4, Emelie flood , Vendela, angela och Elin.
Binda helst, fast tampong är fräshare, men så obekvämt.
Ja ganska.
Tackkkk!


Svar inte nu iallfall.
Ja.
Nej 3 stycken typ.
har inte fått betyg
Vet inte, kenzas, paow, dessie, natalie linfors!
Hollister, gina, bikbok typ.
antingen så snackar jag med min kompis ba fett omogna dem bitchblickar oss och pekar på dem så dem fattar att vi snackar om dem eller så bitchblickar jag tillbaka.
Ösbyskolan, ja den är bäst!

Svar Kan inte välja mellan dem alla är bäst och älskar dem precis lika mycket och dem betyder allt för mig, men har känt vendela längst sen vi var pyttesmå, men väljer inte henne, säger bara det, så känner henne bäst tror jag.

Svar Nej förra året och i år, näst aår blir det nog bara gröna kortet.
för mina kompisar e där och det e skit kul!
Hollister, gina, bikbok typ..
orkar inte räkna, sry.. :/
Nej det tycker jag inte
aa inredningen ja, men inte platsen.
Jag
vet inte, genom vendela!
japp
aa
ingenaning
Vem Ebba?

Graciiii!

Svar Jaa det tycker jag
asso Emelie andersson asso ja typ..
Men ja för 35 gången.
felix b och kanske Arman..


Orkar inte mer frågor nu därför det blev typ 2 dagar frågestund, men tack för frågorna , ni är bäst, fast ni kunde varit bättre! AVSLUTAD!

Tagga sommarlov om 21 dagar! FAN VAD NICE!


några bilder i repris!




Omg har fan bränt mig!

Solade från halv 12 till 4 och jag somna vi 12 till halv 2 så brände mig! Hehe! Men brun kmr jag bli ialllfall! Yes! Ingen handboll för mig? Har skit ont i huvudet och är trött och mår dåligt, imorgon är det fredag!


On My way Home!

Väntar på bussen som kmr om 5 min, åkte hem tidigare, orkar vara i skolan har ont i huvudet och mår allmänt dåligt, ska hem och sola och sova lite! Puss

Förrigår


Love is like Heaven, But hurts like Hell



Bilder från dagen!








min sjukt snygga kompis! åh underbar bild!

Vädret 💗💗💗💗

Åh kärlek till vädret Asso! Sjukt soft! Imorse samlades min klass klockan 9 i grisslinge och va där till 11, sen drog vi till skolan och så sluta jag 3 typ och då drog vi t skateparken jag, Emelie och Moa och träffa folk där , standard! Sen vi 5 åkte vi till grisslinge och så bada Emelie och Malin! Ser på bigbrother nu!


Länkbyte!

Med min alldells egna prinsessa Daniella! hur otroligt underbar som het, hennes personlighet dödar! och hon har en as bra blogg och hela hon e allmänt bäst! Älskar diiiig!
kolla henens blogg också! HÄÄÄÄÄR!

hur fucking snygg är inte hon? HAFFAAAA!

FRÅGESTUND!

känner att jag behöver få lite kommentarer, lr MASSOr kommentarer! känner mig mobbad!
Jag svarar nästan på allt, lr vi kör såhär , jag svarar på ALLT! så vill ha iaf ha över 20 kommenterer så är ni BÄST! kanske svarar på alla frågor i en videblogg får se.. avslutar när det är tillräckligt frågor!

OMGOMGOMG!

är så fucking glad, livet är perfekt! orkar inte säga varför, men är lite små irriterad över en tönt grej, men hade träning idag innan det var vi med massa i skatiiis! pusssss

Ny header!

som ni ser har jag en ny header! tintin har gjort den, taaacckkkk bästa du!
Men jag ska t kyrkettan nu inte någon skola för min klass vi ska ha någon jävla livskunskap där..


du gör mig så lack, du vägrar ge upp, vi måste ta ett snack, hörru, du måste flytta på dej!



skolan rulla på som vanligt, drog till skateparken med David efter skolan och träffa saga och vendela där och alla andra coolingar! hehe, sen gick jag och saga till diego och godar, andreas, victor, glenn och pontus och adam ett tag, haha! mobbat, mn saga skulle snacka med diego och lalalla skt så va med dem typ 1 timme i centrum? det var kul, godar, ååh världens skönaste! sen drog jag hem och somna och sen såg jag på big brother och käka ceeeesarsallad!

Omg! DESSIE ÄR I CENTRUM!

-


Bekännelser!

- Jag hatar folk som ser så jävla bra ut på bild och inte alls likadant i verkligenheten..

- Jag är 1/8 rysk! haha

- Om inte mina föräldrar skulle varit gifta kanske jag skulle heta ruskio, haha! min mamma heter det, hon är en kvarts rysk, coolt va? ;) hehe

- jag är nästan finnfri!

- ploppar alltid ut en finne när jag håller på att få mens
- Jag spelar sönder en låt på typ en vecka..

- När jag rakar mig typ på benen växer det ut as fort! hahah

- jag kör på beach body 2013 istället för 2012 för jag började för sent, haha! så ska köra hårt hela nästa termin lr vad man säger! ;)

The best feeling is, when you look at him, and he's already staring.


Sometimes you have to be apart from the people you love, but that doesn't make you love them any less


Hiss eller diss?

är inte den skit snygg? den är typ luftig lr vafan man säger? hiss eller diss? kommentera!


OnE dIrEcTiOn

hur underbara är inte det, harry & zayn! mina favvviiisaar!

Backa bak 3 steg..

sitter på lyrics just nu och SKA kunna den här låten! gammal&grym

SOMMAREN ÄR HÄÄÄR!


vill så gäärna lära mig att whina 2 av mina kompisar kan det, så sjukt snyggt! haha och sexigt! saga du MÅSTE lära mig! mål tll slutet av sommaren asso! ouufff , sommaren kommer bli GRYM har redan massa planer!

soorryyyyy brooor!

vet att jag inte uppdatera igår, men hade sjukt roligt, lr inte i förrigår heller kanske? men lördagen har jag redan berättat om i fredags så vakna jag, vendela, elin och angela upp hos mig after my birthday ;) men aa iaf dem va här ett tag på morgonen sen drog dem hem vid 2, 3? och jag la mig i sängen och sov lite sen vid halv 5 vakna jag och börja fixa mig för min familj skulle käka på bistro, för min födelsedags middag typ, sen efter det vid 8 så mötte jag upp vendela, och angela och emelie och jennifer och saga vi va i skateparken ett tag, sen drog jag saga, vendela och angela upp till angela och lämna grejerna typ och sen drog vendela hem och vi ut och va typ i centrum skit länge för det hade hänt en grej som vi va liksom va tvungna att fixa sen vid 12 kom veronica, fanny, emelie f och moa och vi va där sen kom ina för hon hade varit på en fest sen vid halv 1 drog jag , angela och saga upp till angela och sov där, vi somna typ halv 4? haha har fan vänt på dygnet och igår dårå, vakna klockan 1 typ käka fixa oss och så sen drog vi ner till skateparken för det var tävling där och va där ett tag sen vd 5 drog jag hem och käka hemma gjord sushi , mamma hade någon sushi fest med några kompisar, haha men efter det tog jag 8 bussen med vendela och åkte in till grönan och va med emelie, angela, vendela, nikita och sebbe, kuuuuul de! sen vid 11 drog vi hem till vendela och hade FF ! wohooo, och så va vi hemma hos vendela och chilla och så kom föräldrarna hem vid 3 och då gick vi till sängen men somna inte förns typ 4! och idag har jag varit på släkt kalas hos vendela för victor (vendelas brorsa) fyller år imorogn så hela deras släkt kom typ och vi käka tårta och så! sen kom pappa och hämta mig! och imorgon börjar skolan igen..
bild bomb!

favvooo

loveyoooou babyy!



käärlek t dig beeestie!

yesterday dinner!



my sunshine!

skillnad på nikitas fot och min?



Bästevänneeeer

den här långhlegen lr vafan man säger har varit gryyym! taaack everyone! har ett liv igen! wohooo! 20+ ute också! thats najjaaan! pöössss

Gårdagen - 17 maj!


berättar kortfattat! hade det grymt roligt iaf, vid 2 drog jag och träffa Elin, emelie och vendela dem gjorde mig till fjortis och drog mig till grönalund lr det var någon överaskinings lalala typ så va vi drä träffa greta och jennelie och hennes kompis, sen vid 5 drog vi tillbaka till värmdö gurra centrum och träffa några på skateperken där, (Va fjortis heeela dagen) vi va drä jennifer va med oss också, sen efter någon timme drog vi till donken och träffa daniella och issa och sen va vi där ett tag och då drog vi tillbaka till skateparken och va är med några sen drog typ alla och då va det några andra som var där, typ min brorsas kompis och tintin och några, men sen kom det någon random skit läskig kille som var typ sär som taffsa på alla, drack alla drickor , asso han hittade en cola flaska i skogen och drack den, han var skit konstig sso han hade någon sjukdom för han hade typ varit med i något krig och blivit kidnappad lalalal men sen drog jag, Elin vendela och angela hem till mig vid 11, och så typ käka vi och så! somna typ 2, halv 3, vi e hundvakt åt världens sötaste hund också heheh! jag och vendela sov med den inatt! Men ikväll ska jag käka på bisto och sen hem t vendela och sova där med några, puss








Cajsalunell@instagram

Cajsalunell heter jag där! följ mig, så får ni veta mer vad jag gör på dagarna, för orkar inte ladda upp bilder på datan hela tiden och blogg appen e cp så kan inte ladda upp bilder, så följ mig där ! cajsalunell

Min dag idag!

idag fyller jag få 14 har fått massa fina presenter, brorsan åkte iväg till falun på innebandy cup 7 imorse, kul.. och så ska jag typ fira min födelsedag imorogn för pappa jobbar -.- åh känner på mig att den här dagen inte kommer bli någon bra.. trodde den skulle bli grym! men japp. igår dårå, jag och vendela och angela och emelie åkte till grönan vid halv 7 kom dit sju käka, träffa massa folk och såg på maskinen efter det stanna vi kvar på grönan ett tag var med nice peopleee, lite slagsmål här och där, kul de! hehe, jävla inviter jag, vendela och angela var, för elin och emelie hade dragit någon stans på grönan så vi va typ inte med dem längre, men sen vid halv 11 drog vi hem! puss
träffade sarah tjulander och mange makers också! sarah är nog den mest gulligaste bloggläsaren asso! hon e ur söt och as snllm till skillnad mot kenza hon e skit dryg irl, min syster var på samma "fest" som henne, hon bitch blick alla..
image description
image description

Pusssssss

Nu drar jag mot bussen och så ska vi till grönan MASKINEN SPELAR! WIHOOOO!
tar 22.48 bussen hem för fyller ju fan år imorgon! sista dagen smo 13 nu jävlar, haha! men snackar i telefonen med mamsiiii hon snackar om att städa gäst stugan men pallar inte lyssna, så tog lite egooopics!

Some pic's

- haha skit mobbad bild på mig!


omg omg omg gissa vem jag har träffat?

ONE DIRECTION!!!! kolla, efter skolan drog jag angela, saga och elin till skateparken och va där en timme sen drog angela hem och lämna väskan så kom fannny och veronica och så kom angela tillbaka efter någon timme så vi va i skateparken med massa kooompisar men sen vid 6 halv 7 drog vi in till stan till götbacken typ? haha och väntade där i en kvart sen såg vi dem, jag såg harry tror jag det var, så jääävla snygg han är, känner en person som är lik han på pricken, david you know? ;) men sen sprang vi efterbilen hade för små skor så mina fötter var döda!!! men sen åkte han ner i någon tunnel så vi kunde inte springa efter, juste saga drog hem innan vi drog t stan, haha men vi träffa vendela där en snabbis typ och så men vi drog til hilton hotellet och dem hade åkt hem till england igen, buhuu! då gick vi till slussen donken och några käka inte jag, lr jo en glass men sen kom 2 snygga killar och börja snacka med oss, och va med oss, haha så sjukt söta asso! ena var assss söt och skit snygg och han la till mig på facebook och grejer haff, hehehe nej jag driver, men fick en puss på kinden av båda (y) och lite taffs, men whatever! så va vi med dem sen drog vi t skateparken igen och träffa några, nu ligger jag och Elin i sängen, fyfna vad långt, haha fyller år imorgon! :D :D GRATTIS UNDERBARA SÖTA OTTO, WILLE!


Måndag!

Har nyss kommit in i min säng! Kom hem vid halv 8.. Men först var jag och Elin i nacka och kolla lite, sen vid 5 åkte vi till mölnvik och träffa Otto och Adrian, Sen drog Adrian och så kom David och Ossian vi satt på donken ett tag sen drog vi t centrum och gick till skateparken så kom Jesper och Greta och sen drog Otto och vi drog och träffa Wille jag och Elin Asso typ en halv timme Sen drog vi hem!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3224280/images/2012/pic_202597095.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3224280/images/2012/pic_202597095.jpg" class="image">


one day she'll start sending you mixed signals, and you'll get mad because she finally learned how to play your game.


Vem är bäst? Jo jag!

Vann allt det här! Uuuuh!


försent för att ångra men tid nog att tänka om



Igårkväll kom vi hem från grönan vid halv 12 typ, vi tog bussen hem från grönan, asso det var grymt kul med familjen och några andra, super mys, körde 5-kamp med alla vi var ungefär 15 pers och jag kom 2a av alla barn! Men lite pinsamt för man träffa massa som försökte komma fram och hälsa jag ba nej typ och gick, haha, Men dem såg att jag var emd massa vuxna och små barn, haha så dem fatta nog, men aa, kom hem med massa priser, visar i ett annat inlägg, haha! Men idag dårå, vaknade 9 för jag skulle vara i ekvallen 10 och inte göra något piss, kolla på massa som spela match, ovärt! men vid 12.20 spelade några i mitt lag match med 96orna och 97orna gurra asso, det var typ nån gurra dag lr nåt! så alla gurra spelare spela mot varandra, blandat lag i alla åldrar typ. Men sen vid 2 kom jag hem la mig ute i solen med mozarella hehe, låg där nån timme sen drog jag, mamma och syrran till mörtnäs och hitta massa tomter och skulle på visning och så. vi hitta en perfekt tomt, lr 2 stycker, louise om du ser de här, ena ligger super nära dig ;) hehe! Men sen åkte vi runt där i typ 1 timme och kolla på massa hus och tomter typ, haha! mobbat, men sen åkte vi och handla på ica och sen hem! puss

Grönan m familjen..

fyfan vad pinsamt , lr inte bara de e typ alla familjer som angarerar midsommar och då e massa barn med och då ska dem ha något att göra medans alla planerar midsommar, usch vad tråkigt, för jag känner ju massa där och tänk om dem hälsar mamma kommer ba vem va de? lalla typ , haha men ska undvika dem och bara vara med min syster och dem äldre inte vuxna men dem som e typ över 14 iaf, jim, emma och casper och john blir det typ, kanske Linnea, vet inte om hon är lång nog att åka stora attrationerna, aa men vi ska typ köra 5-kamp där och jag SKA komma hem med en choklad grej duvet? och så ska vi typ käka och så, det ska bli mys men de regnar ju ute :( tråk
Men yesterday dårå, jag, angela, emelie, vendela, elin och fredrika åkte in vid 4 tiden och va där till 11 lr vendela och fredrika drog 8 typ och då träffa vi nikita och Sebbe, de va ju roligt, åhh nikitas utseende! fett snyggt, hehe! låter som ett tjejnamn men nej de e en kille! Men dem e våra kompisar vi träffa förr förra gången typ med malin men aja, ska fixa mig nu! pussss

älskar dig habibi!

bästevän, du betyder allt för mig, utan dig, vafan skulle jag gjort? älskar dig till tusen älskling!

sebbe, jag och Elin!  åååh igga mitt face, hahaha men moa jag träffa din bästis!, peace

My boyfriend is like my ferrari, i dont have one.



Untz Untz Untz

summeeertimes


Mange Makers - Drick Den

Vad tycker ni om deras nya låt? jag tycker den bra iallfall!


Vill ha magen! Jag ber dig Gud? Ge mig!

-


1 vecka kvar, hehe

Sitter i grisslinge och väntar på bussen, har slutat, soft, men imorgon ska jag till grönan med några, nice! 7 dagar kvar av 13 åring!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3224280/images/2012/pic_201997248.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3224280/images/2012/pic_201997248.jpg" class="image">


♥ ♥ ♥


Lycklig lottad

livet rullar på, skolan rullar på, killar rullar på , nä jag driver, hehhe, har ni märkt att in uppdatering är sämst? det är för jag har ingen blogg lust pga att jag e typ halv depp och ni kommenterar inget piss och har inget att skriva om. Skriver liksom om min dag, inget mer liksom? fett tråkigt, men händer fett mycket i mitt liv asso, haha, nej men jag är bara så jävla glad ibland och då orkar jag inte blogga! fast hälften av alla människor i den här världen e skit omogna och kan ALDRIG växa upp, får daaamp! men ska sova nu, skit trött! puss

saknar dig emelie, du gör mig så jävla glad! fan att vi glidit isär, du är så jävla bäst, älskar dig och kommer alltid göra!

LMFAO LIVE! bästa kvällen på länge! KÄRLEEEK

vet filmar bäst asso , hehe


Don't treat her wrong if she's doing everything to make things right..

vet bloggade inte igår, men orkade inte, dagen vad fett bra, var på bra humör bara att jag har Pms och alla är fett jobbiga men iaf, thats life, efter skolan drog jag, veronica och Elin till Stan och kollade lite på hollister och H&M och så kom angela och vendela fast angela drog hem på en gång, sen gick vi till NK skulle kolla på en klocka jag önskar mig, fyller år om fucking 9 dagar, wehooo! men sen åkte vi hem efter de, drack as god Milkshake igår typ.. och idag efter skolan drog jag till farsta fotbolls plan typ? och va där med Emelie flood, Veronica, fanny och moa och myste i solen, skulle t handbollen efter men orkade inte för Emelie, Angela elelr vendela skulle inte dit, så jag sket i det och åkte hem istället, och nu har jag kollat på bb, fuck mercelo och jennifer, fast som tur åkte orren ut, hatade henne, fast hon va den som typ gjorde big brother men aja.. tkr fett synd om Annica. imorogn är det onsdag ska typ till Åhlens med Emelie och angela för det är någon justin bieber grej där! oppaaa! ;)  Puss




coooolingen jorge

GLÖM INLÄGGET OM DEN DÄR KILLEN!

Alla tror helt fel kille och jag kan nt ta bort det , för de d något land, men det är om en annan kille, inte den killen ni tror, lr några fattar, msn aja skit i de inlägget! Alla tar de som ett missförstånd bara!!


Sommaren rullar på..

idag har jag varit i mölnvik med mamma och pappa och syrran och handlat lite mat sen kollade vi på tomt i mörtnäs gissa vad? precis brevid hector, lr blenda, heheh ;) och mamma är fett sugen på att flytta dit just, bara att det är trafikstört.. men den har typ lite utikt över grisslinge vattnes, mys, men är fett taggad på att flytta asso, inte alls säkert , vi vill bara bort därifrån jag bor nu, mitt ute i skogen typ, fast iv bor ju fint men vi alla i hela min familj vill flytta t grisslinge vi håller på att leta som fan, asso ni som nt känner mig asso dem som bara läser min blogg fattar inte ett piss, men whatever, haha, men då ska vi ha värta bubbelpoolen på taket, men aja, inte säkert tt vi ska flytta dit som sagt, juste huset brevid den tomten är skit läskig, det är ett rådjurs sklett i fönstret, haha och så är huset helt sne, ass störtsa spökhuset, usch! det ska rivas wtf, annars kommer jag inte flytta in brevid de.

 


''As long as I see you smile, I'll be happy. Even if your smile isn't for me''



Juste

såg sarah tjulander och GMX i fredags, as nice, heheh jag skre vi popexpressen ba SARAAAH hon ba kolla och vinka! haha :D

Vill också vara 97a..

åh bästa åldern, helt seriöst, alla är typ 97or känns de som? haha och man får göra sååååå mycket mer grejer, får damp! hela instagram är spammad av samma kväll och samma människor igårkväll asso, haha, my frieeeend! hehe
Men idag är de söndag, kanske drar t grönan om jag orkar.. nu ska jag iaf upp och göra frukost, puss


skolan i fredags bjuder stort asso!
! förut ville jag gå t skolan för att träffa kompisarna, men nu vill jag bara vara sjuk t en grej löser sig.

Välkommen till världen, det du inte vet om dig själv vet dom andra.

KRAM BÄSTTIIIIS!


åkte iaf t grönan idag vid hav 6 med Emelie, Angela och vi träffa lite folk dr och drog hem halv 11, hade för små skor på mig, så mina fötter är döda!

Åh saknar honom!

För exakt ett år sen va vi tsm, för exakt ett år sen va jag med dig ute på gården, vi spela fotboll säkert, satt och snacka, du va som en bästevän också! Jag ångrar som fan att jag gjorde so jag gjorde , saknar dig ju! De va du som gjorde att min telefonräkning låg på 3 tusen.. Åh hatar att jag fortfarande har känslor för dig och att vi e helt olika! Och nu liksom gillar jag 2 killar, dålig stil av mig jag avgjorde vem som strula
Bäst, den som krama bäst, den som förstod mig mest, sen som var snällast.
HATA tonåren asso, längta aldrig hit, lever på
Jobbigaste tiden nu Asso, 14 år, fuck it.


Gårdagen - LMFAO

Så jävla grymt det var igår asso, bästa kvällen på länge! hade sjukt kul! efter skolan drog jag t elin skola och mötte upp henne sen åkte vi vidare till mölnvik och lämna min väska på byggole där pappa skulle hämta den, sen vidare t centrum och köpte tuggumi, sen t slussen och mötte upp Vendela och angela, och så ladda vi Angelas mobil sen kom Emelie, sen drog vi till grönan på en gång, vi träffa massa där, jennelie, greta, Kajsa, Elin och massa, roligt, fast dem fick stå i vääärsta kön för dem hade inte guldkort, men de va sjukt mycket folk men vi fick gå in på direkten för vi har guldkort, untz! men så åkte vi pop och träffa några sen vid 8 började konsteren Emelie drog hem då för hon pallade typ inte? hah, vi stod typ längst bak först och kom längst fram nästan, haha! men sen efter de så gick vi t färjan som gick 30 och klockan var 25 men den var full så den åkte och nästa kom inte om 20 minuter och våran buss skulle gå 48 och klockan var halv så vi fick halvt panik och sprang t spårvagnen och ingen hade batteri p åmobilen eller vendela hade 7% kvar. så åkte v t TC och Angela och vendela drog hem och jag och Elin drog upp t Sf för att ladda våra mobilen och vänta på nästa buss som gick 23.48 och så satt vi där och var skit trötta, mina fötter var döda! men sen åkte vi hem. och vi kom hem vid halv 1 typ :)


ser ni att vi gör  L M F A O ? ;)


Fyfan vad lyckad kväll asso!

berättar mer imorgon, men är iaf hemma nu med Elin klockan är 1, vi kom hem för en halvtimme sen, SÅ JÄVLA NICE KVÄLL! så jävla trött nu, ni får bilder och videosar imorogn, ;)

Jaduu. eller?


K Ä R L E K


Varför är det alltid så?



LIVET LEKER..

åh, gårdagen vad underbar den här dagen var sämst, att personer kan ha sån jävla dubbelmoral, helt sjukt asso! mår iaf inte bra kan jag säga, e både ledsen, trött, irriterad och så. Men man har sånna dagar. Men har handboll halv 6 ska ut och sola och se på bb och käka lite innan de, puss
just nu..

Vart ute och powerwalkat!

Duktig flicka! beach body 2013 kör jag på, någon som joinar? ;)
Men Elin åkte hem efter vi hade käkat, de va fett skönt att vara ute att gå! as skönt! sitter just nu i skype med älsklingen Emelieeee! ska göra en header till henne nu! emelie blogg btw
Vad tycker ni om Aviciis nya låt, den e GRYM!


my babeees, only!

Sola med bästis!

Efter skolan såhär, livet leker!


Even if I had a million reasons to leave.. I would still look for one to stay.

Vill bara dra här ifrån!

TAGGA TILL FREDAG BRORSOOOOR!

LMFAO KOMMER TILL GRÖNAN, DÅ JÄVLAR, SKA STÅ LÄNGST FRAM, SKRIKA SOM FAN, SKA INTE HA NÅGON RÖST KVAR PÅ LÖRDAGEN! ÅÅÅH FETT TAGGAD!


RESPEKT!

dans uppvisningen gick toppe, jag tyckte jag va sämst, kunde inte dansen stod längst fram hon brevid mig va sjuk asso malin så syntes ännu mer och aa men jag klara de, fast jag snubba på min egen fot när vi dansa hahahahha sjukt pinsamt! men ska se på bb och proppa i min cheeeeeseballs snart (y) puss

RSS 2.0