Fuck allt!

Säger bara de FUCK ALLT, planerna blev inte dirket lyckade typ.. de va kul med inte så.. jaja, var iaf tvungen att åka hem, fuck it. -.- så jävla irriterad åp mina förldrar just nu, och då e jag irriterad på alla! dansuppvisning imorogn och kan inte ens dansen, fuck det också. '

i skolan..

VALBORG!

Idag är de ju valborg, untz untz untz,  fekkenation! nej jag driver, ska först t stan med mamma sen t grönan en snabis och träffa några sen träffa veronica, elin, fanny, otto, ossioan, moa, tobbe och otto kanske, får se hur de blir. men vi hörs senae! ha en bra dag, puss ♥

Sommaren är snart här bitches!

TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA! NU JÄVLAR

Du är de finaste jag lagt mina ögon på.

Bitch pleeeeease! sluta ljug för mig.
den här låter Beskriver precis hur jag känner för dig.
att man inte kan glömma en person på ett halv år, och att se den personen gillar sina kompisar bilder 24/7 krossar ens hjärta. helt sjukt, fuck världen, fuck you.


Everything he tells you know, he told me first.


grönan idag va fett seg i början de vart lite tjaffs, lr blev irriterad har typ pms , seriöst, får damp på alla, tillochmed dem jag inte känner, ftw? men i slutet träffa vi två killar när Vendela och angela har dragit då blev de as kul! mycket roligare iaf, ena va fett snygg :D hehe, men sen tog jag 21.48 bussen från slussen hem , och nu klockan kvart i 11 är jag hemma med värsta huvudvärken , wehooo! imorogn ska jag t hollister med mamma och brorsan och köpa en bikini sen grönan säkert får se, fett trött asso, sov i 6 timmar inatt typ :P behvöer somsagt typ 9 .. ;) Peace



Mot grönan

Igår kväll somna jag, Vendela, Elin och Angela typ halv 5 i lite olika rum, haha, vi gjorde lite grejer i gårkväll, fett kul haha, fast va fett irriterad på alla men va så jävla trött de va därför, men är hos Angela nu med Vendela, Angela och ska träffa Emelie snart och dra t grönan! Puss


Ny header!

Har den för tillfället! Gjort den själv! Peace! Men nu är vi i centrum i skateparken! Ska göra en grej snart, hehe! Ska t grönan efter det med några! Puss'


Tjaa

Har fixat in din header nu cajsaaa ♥

Home at Elin

Elin duschar just nu och jag väntar på henne med lite nice musik! Åh sommar känsla! Va såhär nu! Kom nt någon fucking regn lr snö snälla! Men vi ska iaf göra en grej ingen kmr få veta! Puss


Gröna lund premiär 2012

Va ju där igår, fan va nice de va! lr asso jag typ skrek för va så jävla glad att vi va där! uuuhh! Men vi hann bara åka 2 attrationer , de va fett mycket folk, men idag är de "premiär" för dem som inte har guldkort dårå. Men vi ska göra en annan grej, tjalal!

If there ever comes a day we can't be together, keep me in your heart. I'll stay there forever...


OMG! ÄLSKLING COME TO SWEDEN BABYYYY


Porr är porr, sitta på golvet är också ganska nice!


brb

Nu drar jag, kommer hem vid 9, puss


TRUE ..


VERONICA BURMAN

Vart fan ska jag börja? du är helt underbar älskling! har inte kännt dig alls länge, vi har snackat på facebook minst ett halv år och sagt att vi borde träffas utanför skolan och lära känna varandra bättre, och titta nu? vi är sjukt tighta nu, du är en av mina näramste vänner! och betyder allt! är så jävla glad att jag har dig, du har sjutk svårt just nu men hjälper mig med allt! vi är sjukt lika genom killar, samma problem och jag är stolt att jag får dela mina åsikter och så med dig, för du är bäst och hjälper mig med tips och allt och du vet att jag gör allt för dig och finns alltid där, du kan åka med mig t mölnvik bara för jag inte vill åka själv med en fucking boll? hahahah så jävla mobbat men du är alltid där när jag behöver dig! du är så jävla bra vännen! och jag litar på dig tyill 100000% och du vet att du kan lita på mig också älskling!
Du och jag babyyyy älskar dig så jävla mycket! ♥
sämst på sånnahär texter, men du ska veta att jag älskar dig och att du är bäst

thats me & my girl everyone!


hehehhehehe

ska snart på genrep med dansen, usch! kan inte ens dansen, har tränings värk, största onti mag knipen, trött som fan! åh allmänt jobbigt! jaja, annars har skolan varit (y) vi va ju på teater, det var några som kom från Afrika, as söt liten tjej, det var en sann historia dem spelade, åh fy asso! så hemskt! våltagna och skit. men åkte hem efter det för vi slutade och har kollat på bigbrother och lyssnat lite på musik och letar efter ett linne jag ska ha på mig .. -.-.-.-.- men igår va ju jag på sån här talang kväll, de va väl sådär kul, jobbig som fan, kom hem typ halv 11 och skulle duscha och så så soman typ 12, därför jag e så jävla trött! :P hehe! måste sova minst 8 timmar för att vara glad.. men noppppppp!
bilder från the weeeeck!

cooolingen jag och Saga babeee!

åh angela, så glad att jag har dig! du är så guldvärd bästis! saknat vårat tråkiga garv!

muuuums!

älskling, du betyder! du är bäst!

sööööötnos!

Jag älskar dig Veronica!


Guldkort - Check



Dagens!

Hollister jeans - gammalt linne från bikbok - kofta gina tricot


Hinner inte..

Har inte tid för bloggen just ju! har fullt upp! asso idag, så de är de enda inlägget för idag, ska på talangkväll snart, jag har skit ont i magen att jag måste äta massa piller och äta BARA yoghurt, fick det special i skolan idag (y) får nt äta något annat, och nu går jag på A-fil skit äckligt, men inte om man har mycket socker, heheh! men imorgon är det genrep på dansen!

där hänger jag min hatt - Norline & KVV

åh älskar dem, dem e så sjukt cooola asso!

nya sommar hiten? tror ni den kommer bil nya sommar drogen? tror fan jag!


People miss you more when they see how happy you are without them


åh orkar inge mer..

helt ärligt så mår jag piss just nu! Jag gillar en kille så sjukt mycket, ingen förstår! tror alla mina nära vet vem jag snackar om.. kan bli ledsen på advensjuka när han håller på med andra fast jag vet att han inte gillar mig, kan likosm komma tårar, och sen mår jag så sjukt bra när han är liksom typ brevid mig och typ håller på med mig. Han är så sjukt svår, asso ena stunden as dryg andra gången charmig sen helt plöstigt gör han samma grejer på alla tjejer! Idag i skolan låtsas grät jag och alla trodde typ på mig, och HAN gick fram och fråga hur de va och krama mig bakifrån vet ni hur underbart det kändes, seriöst, ni som kommer läsa det här kmr tro jag e helt knäpp! men så jävla underbar känsla och jag va så sur på honom och gick där ifrån asso ni tänker säkert bara men gud en liten 13 åring e så kär omöjligt typ, men nej de e de fan inte, ahr så jävla mycket känslor för den killen asso! helt sjukt, ingen fattar! Men grejer e den att jag vet inte om jag kan vara komipis med han för då kmr jag bara få ännu men känslor! åh fuck off! så sjukt svårt! FUCK YOU ATT DU FINNS ASSO! varför skulle jag gilla den där fucking pajasen?

Annars rå? då är allt bra lr nej förrensten det är de verkligen inte, min mage, asso skolsyster tror jag har magkatarr.. wtf? har haft ont i hela helgen och har de fortfarande... men idag så efter skolan fikade jag med, elin, anglea, vendela och saga sen drog vi ohc letade efter otto pga en sak.. sen fikade vi med handbollen för aa vet nt.. för vi e bäst hehe! sen efter det åkte jag och veronica t donken och vänta på min pappa och där satt philip och felix k så vi va med dem ett tag oh softaaaaaaaa, sen drog jag hem, imorgon ska jag t doktorn och kolla min mage kanske får se om pappa får en tid, sen ska jag spela handboll i eriksdalshallen med Emelie och Emma för det är typ talanggrej och jag blev frågad för kanterna lalalla ni ba krby.. men puss nu måste jag lägga något varmt på magen för jag får kramp!

såhär tror ni jag är hela tiden.. men ni ser mig bara på bilder hörrni!

4 FUCKING DAGAR KVAR! TAAGGGAD SOM FAN!


Flaaaash


Åh grönan på fredag!

LÄNGTAR SOM FAN! Ska dit med mina bruds!
Men skriver från mobilen orkar nt ladda upp alla bilder på datan, så yes! Va ju i Nacka idag fick med mi en fin ögonskugga hem för fucking etthundrafemton spänn! Ovärt som fan! Men iaf va där ett ganska långt tag med Elin, Vendela Angela och sagaaa :D loveyou babes!


Fan vad grymma vi är!

Älskar er! Åh kärlek till er tjejer!


Börjar kvart i

Efter skolan skolan ska jag t Nacka med Elin, Vendela och angiiieeee! Jag ska kolla lite smink och så, fyller ju år snart! Hehe


TRIANGEL VS BANDEAU


vilken e snyggast, vilken ska jag köpa? kommentera nu!

Att veta att killen man gillar inte gillar en, då hatar jag man seriöst sitt liv! fuckkk

Har haft så ett tag nu, har varit på både bra och dåliga perioder, ena stunden kan jag älska mitt liv medans andra stunden hata och vill bara dö liksom. Så hur fan slutar man gilla en person men endå kan vara kompis? så sjukt svårt och jobbigt! fuck it säger jag bara.


Hate that I love you


fyfan vad bra

GUSTAVSBERG F98 - SVERIGES BÄSTA LAG!

FYFAN VAD VI ÄR GRYMMA TJEJER! vi vann e boll mot skogås! ååh ruggit lika hela matchen asso! usch! men vi tog hem det som vanligt ;) nä driver lite skryt, sorry broees, men sant bara! så nu har vi vunnit hela skiten asso! så man kan säga att vi är oslagsbara asso + sveriges bästa lag!
Elin var med hela dagen idag också, på casper konfermation också, sen efter matchen åkte vi t ica och handla lit sen vidare till mörtnäs och kolla på en tomt! VI KANSKE SKA FLYTTA DIT! alla tycker det är perfekt och allt! 3 hus ovanför felix,, haha, stelt! Men det ska bli nice som fan asso! har längtat som fan, men vi ska bygga upp et hus där asso! det kommer bli skit fint och så! ååh längtar som fan, nära till allt, mina kompisar och aa bäst helt enkelt! aa men vi åkte runt där och så och kolla sen åkte vi hem och nu ligger jag i min säng ny duschad osv.. :D freeesh!



TAGGA!

final idag som gället, vi ska krossa skogås asso! jag och elin ska typ fixa oss nu till konfermationen och sen drar vi fort hem och sen t matchen direkt, ååh fett taggad! fast alla kommer kanske inte spela.. 

image description


loveyou my bestfriend!

åh! LML halvt..

Är vän med alla nu! känns så otroligt skönt! fast det är en grej jag mår fett dåligt över :( hörs imorogn,godnatt!

Taxi nu!

Sitte ri taxin med Elin, Angela och Vendela, vi missa bussen lr det var nåt fel men har iaf träffat Veronica, Adrian, Felix, Fanny , Elin, Vendela, Angela och några fler, lr jag Veronica, Fanny, Felix, Adrian och Elin var först själva.. Men sen träffa vi dem andra på donken, men imorgon ska caper konfirmera sig och jag ska spela final i Eriksdalshallen, önska mig lycka till! Elin ska sova hos mig btw!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3224280/images/2012/pic_199424936.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3224280/images/2012/pic_199424936.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3224280/images/2012/pic_199424954.jpg" class="image">


Slutspel - VINST!

åååh vi vann hela slutspelet, vi är bäst seriöst! stockholms bästa lag! woop wopppp! Elin var och kolla hela dagen också, ;) hehe, men så vi sitter i soffan nu och ser på BB ,ska träffa några ikväll kanske, puss

Haha, åhh världens mongoaste & finaste vän man kan ha, loveyou babee! så jävla söt!


GRATTIS BÄSTEVÄN!

STORT JÄVLA GRATTIS TILL ELIN SOM FYLLER 14 IDAG, GRATTIS ÄLSKLING!
Vi har gått  i samma skola från 1an typ men inte känt varandra förns du typ börja i mitt hus och vi hade värsta slagsmålet om Adam, you remeber? haha åh herregud asso! alla våra minnen, skratt är så jävla underbara, hela du är underbar! vi hade tappat kontakten ett tag där men fick upp den igen sen som tur! så glad att jag har dig Elin för du är så fin på alla sätt! du är bäst helt enkelt! jag vet att du har det ganska jobbigt just nu och du ska vet att jag alltid finns här för dig oavsett vad, du kan ringa eller vad som helst vilken tid på dygnet, du betyder grymt mycket och vi ska klara det här tillsammans, du och jag! Älskar dig otroligt mycket min fina bästavän!

Vill också på fest!

Blev fett taggad, fått liksom 3 sms och frågar vart jag är och om jag vill komma hem till dem och hela instagram e bombat med foton på festen lalal.. och s å såg jag aaas många som skulle på fest någostans mot stavsnäs när jag skulle hem och camilla skicker en bild och lala, åååh fett niceeeee! nej men jag e hemma för jag har handboll kvart över 8 imorgon, yeeey (y) har iaf träffat my babeees idag efter dansen , lr jag åkte hem emellan och tog 8 bussen hem ifrån! nice de iaf! Men tänkt vad härligt bara vara med as många sköna folk och ba ha allmänt kul! fast är bara 13, hihi! Men åh det här blir ett kbry inläggmen whatever! my blog bitches! juste har blivit vän med mina älsklingar igen, så är superglad! kommer aldrig svika er igen bästisar! loveyou!

'
True friendship is when you can be yourself with someone, loveyou




lite egopics innan dansen breeeee


my babeees

LMFAO BABYYYY



FUCK U BETTA!

Somnade vid 3 ungefär och sov till 5 av att pappa ringde och fråga om jag va på handbollen skulle åka dit med buss, så glömde men han sa att han var påväg hem, så fick åka med honom, handbollen gick väl bra? åh så jävla trött, somnar alltid när jag kommer hem, så jobbigt för då kan man inte sova på kvällen, fuck it asso! Men längtar tills imorgon ska göra en grej , gjorde inte den idag, men bråkar fortfarande med dem så är värsta deppmodet hela tiden, as tråkigt :( men jag SKA lösa de, skiteri asso! mår piss utan dem!

En tjej utan kurvor är som en munkjacka utan fickor, man vet inte vart man ska sätta händerna.


Godmorgon stalkeeeers!

Ska dra till skolan först, har käkat, fixat mig och så... har skit ont i magen , men det är inte mensvärk tror jag.. fuck it säger jag bara!

du är bäst älskling! jag älskar dig mi Corazón!

I keep on telling myself and everyone else that I'm over you, but everytime my phone vibrate my heart melts and I wish it was a text from you.

A V I C I I

Fuck mensvärk.

Den kan gå och ta sig, ha haft det sen måndags, är det normalt?
Men dagen rulla på som vanligt, haha rasterna , åååh älska ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ hihih hände rlite grejer då, fett roliga, blir fett varm när han rör mig! några vet vad jag snackar om , haha! Men efter skolan stanna jag och moa i skolan med några och ty ba snacka, fick veta en underbar sak som ajg inte tror e sann men sen drog jag och moa till dellan och fika, skulle vänta på pappa, sen vid 5 och då drog jag till body joy och Moa hem tror jag, men ska beställa guldkort ikväll, ska bli nice, ska åka dit med Malin, Nora & Elin typ när det öppnar 27/4 för dem som har guldkort, wooppaaaa, men ska försöka bli vän med Angela och Vendela också innan, vi msåte lösa det, men ska göra en grej imorgon iaf, Men kommer inte bli så mycket bloggning, har inget att blogga om , inga bilder, fullt planerat, på fredag fyller älskling Elin år och jag har dans som jag MÅSTE gå på, och sen ska typ norline & KVV komma till slussen, får se om jag hinner åka dit med några, ska bli nice! Sen har jag matcher hela lördagen och ska käka middag med emelie familj asso min familj också någonstans får se sen på söndag ska brorsan konfemera sig och så ska vi direkt till någon handbolls grej och få pris typ? FÖR VI E SVERIGEN BÄSTA 98A LAG , OOOHHHHH! VI ÄR BÄST HELT ENKELT! vi är oslagbara i våran Serie och ligger först, asso det är slutspel i helgen ;) fast vi redan har vunnit jaja, ni fattar inget piss.. inte jag heller knappt? haha, jävlar vad långt! peace



Angående bråket.

okej jag orkar seriöst inte med  alla sms jag får om vem ajg bråkar med och varför lalala så säger det här bråkar med angela & vendela, pga en tjej har ljugit om en grej till dem som inte e sann så tror inte dem på mig och Elin. alla vet iallfall om det på hela fucking värmdö, åh allt är kaos just nu! seriöst ni ska bara veta, har VÄRSTA ryktet för en grej som e så grymt jobbigt, komemr förlora hälften av mina vänner pga EN FUCKING PERSON, lr 2... och fuck you!. Men åh jag har världens underbaraste vänner som står vid min sida Moa E, Veronica, Fanny, Emelie F, Malin. ni är världens bästa just nu! och dig Moa E du är så fucking underbar, åh älskar dig! du finns alltid där när man behöver dig, du är bäst!

Åh vad jag älskar er, alla våra minnen, misstag, skratt, bus,  ALLT, jag har gjort allt med er, finns inget dåligt jag inte gjort med er, ni betyder så grymt mycket för mig, och det vet ni , ni vet också att jag har gjort fel 2 gånger och ni vet att jag ångrar det stort, ni ska också veta att ni e mitt allt, mår piss utan er, saknar er som fan, 1 år och 2 månader med dig angela snart och flera år med dig vendela. Ni måste verkligen tro oss, vet att det kanske är svårt för en viss person har ljugit.. men ni måste tro på era näramste bästavänner, snälla? det är e sista gången det här händer, en till chans, tredje gången gilt? och den här gången kommer inget gå snett. Det är ni som känner mig bäst, bättre än vad min mamma gör tillochmed, och jag är stolt att det är er jag fått berätta allting till och vill fortsätta med er, det är er jag garvar som mest, jag skriker mest på har roligast med helt enkelt. Vi har det grymt jobbig, vi är äckligast på värmdö just nu, jag skiteri, jag vill bli sams med er först innan vi löser det, vi ska lösa det där med ryktet om det är så att vi ska ge dem än box så gör vi det, tillsammans, för jag älskar er ♥

Så duktigt!

åh den här tjejen är så sjukt bra på att sjunga! hennes nya " snälla bli min igen" är så jävla grym, alla hennes e grymma! hon är verkligen bäst hon kommer bli något stort! hennes blogg

Jag älskar dig!

-


Sitter i bilen

Påväg hem i vendelas bild från träningen gick sådär, så jävla trött håller på att slockna, men ååh mår Piss för jag "bråkar" med några, men ni ska veta att jag är iaf reda att snacka om det så ni vet, älskar er oavsett hoppas vi kan lösa det, men ni måste tro på mig och dem andra gångerna är jag sjukt ledsen över! Det vet ni! Oj det blev typ som värsta smset, men Japp! Puss


åååh du är största svennenn inte någon jävla blatte katt , sluta leek för i helvette! och skaffa vanliga kläder!

fujirhgjwakfcorg blir så fucking arg på folk som tror dem är så jävla snygga jävla wannabe blattar asso det räcker STÖRSTA svennen på värmdös seriöst, skärp dig!
(tror personen kommer se de här) skulle bara skriva ut mig argesion, puss

Peace everyone!

Ska dra till skolan snart, börjar om en halvtimme, greaaat, oh vi har inte åkt än och det är alltid köer men aja whatever! den här dagen känner jag på mig att den kommer bli sämst. Adiooos! och så undrar man när sina bästevänner skriver "du är inte värd min energi" hmm,,, snällt huh? ååh bäbis nivå asso!
Bjuder stort på en dålig ful webcam bild. usch hatar sånna bilder!

I'm tired of loving you

Rubriken säger känslan just nu. fuck you asso!
Men somande mitt i en film nyss.. typiskt mig efter skolan.. hihi, men sov bara någon timme typ sen va maten klar.. fortfarande extremt trött så blir tidigt typ 9 idag? haha :D that good (y) då blir jag pigg tills imorgon för ska snacka med några då , då kan jag få fram mina ord till skillnad från idag asso, haha.
gammal men grym fortfarande, tänker på sommaren!


Ska man skratta eller gråta?

Några förstår vad jag menar, haha fyfan, lunch rasten idag asso, KAOS med mig och några, åååh säger inte mer, halva ösby vet varför och lite så.. Men annars har dagen varit underbar, skit trött somna typ 2 igår.. några va uppe hela natten hoooost Veronica och fanny.. -.- men ser på BB pausa lite snabbt föra tt uppdatera. PEace!

Dagens klädkod!

Byxor från mq, hollister linne + en vit kofta från H&M
, have a Nice day bitches!


Beach body 2012

Asso nu helt seriöst nu ska jag fan få den, halvt iallfall, ska sluta med alla onyttigheter, asso jag har bestämmt mig nu! fyfan vad jag e taggad! ska ut och springa så fort jag får tid, göra situps varje dag. NU JÄVLAR!

Bakrundsbild.. Smart jag är!

If you wanna be together,you have to-get-her



Sara om du ser det här så tänker jag på dej hela tiden! Jag älskar dig!

Saknar dig sötnos!
om ni har märkt det så är jag inte på den där handbolls cupen jag skrivit att jag skulle på , lr jag kanske inte skrev de? hihi, men mitt lag vann iallfall fick jag veta! Grattis GURRA , ni är bäst! Skola imorgon, jag som trodde det var studiedag hade ju planer idag. skulle sova hos Elin och träffa några, nmen jaja, så blev det inte, film marathon istället "American pie" allihopa Wohoo bästa asso! åh längtar till skolan imorgon ändå för att träffa alla saknade kompisar! har klädspanik, känns som jag inte har några kläder alls.. men vaknade iallfall hemma hos Elin vid 11 typ somnade rätt tidigt lr typ när vi kom hem vid 12, 1, lr somna typ halv 2 , och sen när vi vakna typ käka vi frukost och bada i bad tunnan snacka, packa och lite så ..  Ska fortsätta se på 2an nu , PEACE

Gamla älskade minnen kommer upp i huvudet när man hör på den här, gammal men precis lika bra.



du är så jävla älskvärd bästis! så glad att vi kommit varandra närmare! du ska veta att jag älskar dig

On the bus

Sitter på bussen vid ösbydalen typ vi ska hem till Elin och bada, wohoo! Fett trött Asso, haha!


Shooo kompisar!

Sitter i biosalongen nu, bara jag och Elin.. Veronica och Fanny kunde inte men dem följde med oss till stan ialllfall, love you Babes! Men ska vara social nu , peace! Juste fått reda på en jätte hemsk grej! Grät över det idag.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3224280/images/2012/pic_198441815.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3224280/images/2012/pic_198441815.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3224280/images/2012/pic_198441815.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3224280/images/2012/pic_198441815.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3224280/images/2012/pic_198441879.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3224280/images/2012/pic_198441879.jpg" class="image">


I DON'T NEED SEX, LIFE FUCKS ME ALL THE TIME.


Bio!

Ska se på bio halv 10 med Elin,och kanske veronica och fanny får se.. ;) men sen ska vi sova hos Elin, jag asso. hihi, igår träffade vi Veronica och fanny och Yeanelle vi åkte runt typ, lr träffa yeanelle 8 innan det var vi i slussen , nacka och mölnvik, hihi nolife, men nu ska jag fixa mig puss


Arkiv.

Godnatt från oss!

Sov gott! Det ska vi göra hihi ;) driver! Puss


Sommar!

Vill ha sommar nu, blir solbrun, gå i shorts, linne, vakna på morgonen och hoppa i poolen, ååh


12.52

Fruuukost!


Fredag den 13..

Godmorgon babes
ska ta spruta idag halv 4 .. shit asso, fett nervös.. det är andra sprutan av livmoderhalscancer... Men städerskan är där ute så vågar inte gå ut och kissa och håller på att kissa på mig.. :S FKB. ska träffa Elin, Veronica Fanny idag säkert och kanske Wille får se, hörs senare, puss

gammal bild från midsommar.

Patetiska jävlar

åååh så grymt irriterad på ett pr folk just nu, DÖÖÖÖ!
hatar livet just nu, seriöst, men min fina vän Elin som står vid mig sida hela tiden du betyder mest, Elin jag älskar dig syster!
Men ska strax gå och sova, trött som fan.. puss


Värmdööööö

Hemma nu! bil resan kändes som typ 539539 timmar, usch fy asso, varmt och halv sjuk, men ligger i min smutsiga säng som mina katter har varit i och smutsat i , ska bädda rent den snart, men har ingen lust att blogga känner mig allmänt dålig.

Bild från i sommras, saknar tiden grovt!

Ski loge

Sitter i ski logen nu och dricker varm oboy, standard! Men jag är typ halv sjuk lr har lite feber , ont i halsen och ont i huvudet och skit förkyld! That to baaad! Men jag kmr komma hem med värsta ben musklerna brorsan!


Middag - Sälen

Sitter och väntar på maten vi äter ute idag, vi bor i världens mysigaste stuga' vi bor tillsammans med Lindholm, den är jätte mysig! Det kommer bli as dåligt väder i veckan när vi e här :( dåligt.. Men ska åks skidor imorgon iaf, och jag glömde mina jeans hemma så hsr bara tights och mysis byxor :( buhu panikar'


Framme!

-


Mot Sälen!

Igår kväll vid 8 drog jag och träffa Angela Veronica och Fanny, tog 10 bussen hem. Nu sitter jag i bilen på Skurup bron och ska till Sälen, har med mig kameran så bilder kommer det nog bli! Hörs sen puss


Bästa!


Word


Svar


Svar varför är de omoget för? asso den hann ju aldrig hoppa när jag filma asso har det bara på film en stund men såg aldrig när den hoppa.. -.- det var bara dem som stod brevid som sa de,, han kanske inte ens tänkte hoppa..

Folk skapar rykten, dom ser och dom hör, men jag har aldrig bett er gilla det jag gör.


Sminkvideo!

Äntligen får ni er sminkvideo, bjuder på den.
Men gjorde den lite snabbt , sminkar mig olika varje dag! Har inte alltid ögonskugga inte alltid roge, ganska sällan faktiskt.. men det är typ allt jag använder iallfall.
ÅH VAD MÅNGA STAV FEL SKA TÅ ÖGONS SKUGGA MEN JAG E CP. HAHA


-

-


Slut!

:(


Påsk Afton!

Påsk afton dårå, K? inget speciellt med de, jesus dog, upps! men iallfall, sitter med ögonfrans färg och ögonbryn färg i ansiktet ska tvätta bort det om 20 minuter lr ögon brynen om 5, men iallfall jag har inte tränat på fett länge känns det som, ska kanske ut och springa idag? :) någon som joinar! ha rinte börjat packa... ska göra de åker fna imorgon bitti, känns inte som de, 4-5 timmars bil resa ,de e bara och TAGGA och så måste jag sitta i mitten fuck off , gör alltid de bara för jag e minst :( hihi men iaf ha en bra dag nu ska jag mysa med family och leta efter påsk ägg! Mogeeen (Y) men fett kul! puss

bilder från igår °!°

några bilder har ni redan fått

älskar dig bästevän, du ska bara veta hur mycket du betyder, du och jag! syster!

oh pretty girl, oh pretty boy ;)

juste, de va typ någon som försökte hoppa från ett skit högt hus, så hela hötorget va fullt med ambulans bilar, polis bilar och brandkårar, har på film med orka rinte lägga upp den, för ni e så tråkiga som inte kommenterar, tjalala!

annars, älskar er!


hörrrniiii vakna!

ni kommenterar inget piss! fett tråkigt det är att blogga då! ligger i allafall i elin knä med datan i hennes soffa, hunger games var skit bra! verkligen,men sen åkte vi hem till Elin bara jag och hon, och tröffa jacob och dennis? fett söta och snälla grabbar asso! och så snacka vi i telefon med adrian och felix typ en halv timme medans dennis och dem va här, hahah fett osociala men de va en skit viktig grej, men nu ska vi sätta på en film! puss
bjuder, hihiijihihiih trolololololol

Right now!

-


Glad påsk!

Haha driv!


Sälen bitches!

Med min familj och Lindholm!
Fan vad nice det kommer bli!


Hunger games!

Nu drar vi och möter Veronica, Fanny och Emelie och åker till sergel och ser på bio. PEACE

jag vill ha en kille som tar bort mitt läppstift inte min mascara.


bilder från går dagen



sen dem coola guntharna!

tagen från Veronica!


my place!

Ligger i sängen med Elin just nu! Ska se på hunger games dag med Elin, och kanske veronica och fanny annars blir det Elin och Emelie andersson, men vi får se! Men ska borsta teeeenderna nu! hörs

my babe

Följ migg, hihi

Eftersom Cajsa inte bloggar, hehe jo det gör hon men skitsamma, så kan ni följa mig på instagram! Skaffade det för några timmar sen, så jag har jätte få följare... Skulle vara jättegulligt om ni följde mig, lägger upp bilder hela tiden, haha.... @blendafollin heter jag där, så då kan ni nog lista ut vem jag är? :) Måste sluta skriva nu för jag måste va först att skriva grattis till Sam!
Peace out



Ottos placeeeee@

Sitter hos Otto ska ta 20.1 bussen här ifrån är med Elin och de är tillsammans så alla vet! Men ska träffa Veronica och Fanny sen, Elin sover hos mig! ha rinte uppdaterat för ag somna direkt när jag kom hem till klockan 6. Men hööörs

PÅSKLOV!

-oppaa! Wehoo


Följ mig!

Caajsa @instagram


AWSEOME!



Sitter på söder hos frisören, rimma de?

Hehe , nej men som ni vet så ska jag klippa och färga mig, ska klippa topparna och färga typ samma färg lite ljusare kanske får se dem är
Bäst här! Puss


New in!

åkte ju t hollister för att kolla på ett par jeans men det blev en jacka ist, hihi  ,får köpa jeansen någon annan gång när dem kommit in i min storlek! fuck off asso, åååh vill vara med i big brother fett roligt! Men annars så va vi ju i hemmesta värmdö vallen och kolla innebandy, fast drog när de precis börja.. men japp, har sett på bb , duschat , käkat!
Imorgon ska jag t Stan efter skolan direkt och klippa mig! hörs sen, puss!

Ungefär sådär, drag kedja finns inte, knapparna e vita och inte de där spännerna typ och ett annat märke fast de kommer från hollistr, aja kan visa imorogn om ni vill, min e finare :PPPPppppPPPPppppPPP

Pastell jeans

Påväg till hollister med Emelie f och ska kolls på pastell färgade jeans, det gick SKIT BRA på utvecklings samtalen, ligger vid À och B betygen, dem som vill veta! Med efter skolan åkte vi hem till Emelie och käka typ sen åkte vi t skolan och Träffa Moa så skulle Malin ha utveckling samtal och så hade Emelie efter henne och sen jag så jag och mos åkte till Mölnvik och köpte tuggummin så länge, sen ska vi kolla på träningsmatch 98 or och 97or :) kul! Men hörs sen


--

-

-


12 Bekännelser om moiiii

Jag har typ unik hårfärg!
Jag verkligen HATAR att läsa, även om jag har en bra bok HATAR det!
Jag har haft en hund
Jag kan erkänna att jag är bortskämd för att vara 13 år..
Jag har haft fiskar, två hajar, ena åt upp en guldfisk öga! HAHA
Jag är typ forever alone i skolan känns det som ibland.. fast jag har vänner att vara med? men gillar typ att vara själv.
Jag vill heta Denise! fett fint!
Jag vill ha en pojkvän, åh underbart!
Jag vill vara med i big brother när jag blir äldre, hihi fett kul
Älskar att skämma ut mig, bästa som finns att leka pajas! (y)
Jag ska verkligen börja träna bra och få beach body 2012
jag SKA skaffa moppe kort när jag blir 15 på en gång!


Dagen ute och inne outfit!


Förkyld som fan, mobba inte rösten på videbloggen!

videoinlägget komemr i en annant inlägg! Men när vi va på fotbolls planen träffade vi jorge, Felix och filip och några och jorge sprka en boll på min rumpa & smal ben så har skit ont just nu! HAHA åh du ska dö imorogn om du ser de här som du nt kommer göra.. men åh han e så söt! men jaja. Imorgon är det tisdag har utveckigsamtal så :S uppsss! hoppas det går bra! Men ska vara med Emelie flood och malin oh moa innan tror jag, sen har jag handbolls träning, vet inte om jag ska vara med så mycket är skit förkyld! får se.. kanske blir bättre tills imorgon ;)
'
'

Veckn före sportlov!

Planering ska göras:

Måndag - ingenting, kanske stan med Elin och Angela och kolla på ett par byxor
Tisdag - utveckling samtal sen handbolls träning
Onsdag - klippa mig i stan med syran
Torsdag - handboll
Fredag (långfredagen ledig) - PARTY driver men vet nt.. Vara med någon?
Helgen har jag inga planer för!

Moa sommar på lektionen hon får skylla sig själv!


Sittning in the cool school forever alone ..

Japp rubriken lyder .. Helt själv förutom några killar .. Men vi börjar kvart i .. Och klockn äg 5 över , kul!


Tintins äventyr

+ popcorn och saft! Livet leker just nu ;)
Skulle publiceras igår kväll


HAha nej men vi kör på det sommarjobbet!

hittade Ett sommarjobb precis, fan vad bra ju! HAHA, någon som e på?

Jag är precis som alla andra -Speciell på mitt eget vis



åh fett rädd!

Pappa sa att det var typ några rånare i mitt område! fattar ni hur rädd jag är? åh kan någon komma och rädda mig! seriöst! vågade kanppt gå ut och hämta laddaren i stugan och de e ljust ute! fast har mitt rum brevid min mammas oh pappas sovrum , yeaaah! så då är de inte lika farligt, kände för att skriva de! hih

Ta aldrig tillbaka någon som har valt att förlora dig.


hahha nästan som man tror på det Emelie..


April April på dig också Bästevän!

April April din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill!

åååååh längtar till Vendela kommer hem för en grej! hihih
Men igår kväll så gjorde vi ingenting, vi gick in och ut i stugan t huset, skypade med Adrian, Snackade, försökte träffa någon, men Emelie somna och vi hade typ inga som ville, men sen imorse vakna vi 11 typ, gick in och käka sen ut och såg på titanic sen städa och sen vid 4 åkte dem hem. Så ligger i min nybäddade med nya lakan osv.. och ny duschad och hade inpackning rakade benen, insmörjt med VS body loation har käkat lite och ska sätta in en ansiktsmask snart. och måla naglarna!

Älskar dig mitt lilla pms baaarn :*

Tårar asso!


RSS 2.0